+302310525520 +306932491242 zografidis68@gmail.com

Υπηρεσίες

2310525520
6932491242

Λάβετε δωρεάν προσφορά

Συσκευασία (Αμπαλάζ)

Συσκευασία (αμπαλάζ) επίπλων – ηλεκτρικών και γενικώς των ογκωδών αντικειμένων που έχει το κάθε σπίτι.

 

Συσκευάζουμε τα αντικείμενά του σπιτιού σάς χρησιμοποιώντας ποιοτικά και κατάλληλα υλικά συσκευασίας σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας που διαθέτει το προσωπικό μας, σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή προστασία των αντικειμένων σας, αποφεύγοντας έτσι τις φθορές.

Συσκευάζουμε τα έπιπλα – ηλεκτρικές σας συσκευές με φούσκα και οντουλέ (χαρτόνι κυματιστό) επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη προστασία τους. Ενισχύουμε τις γωνίες στα έπιπλα διότι εκεί γίνονται οι περισσότερες φθορές.

Συσκευάζουμε τα στρώματα και τους υφασμάτινους καναπέδες με ειδικό νάιλον.

Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά μιας χρήσης για λόγους υγιεινής  και καθαριότητας.

Επίσης τοποθετούμε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές στη θέση που εσείς επιθυμείτε. Συγκεντρώνουμε και πετάμε σε κάδους ανακύκλωσης τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν αφήνοντας έτσι το σπίτι σας καθαρό.

Συσκευασία μικροαντικειμένων

Συσκευασία μικροαντικειμένων μέσα σε κούτες (ρούχα, υαλικά, βιβλία κ.λ.π.)

Συσκευαζουμε οργανωμένα και μεθοδικά ένα-ένα τα δωμάτια του σπιτιού σας. Σημειώνουμε την κάθε κούτα έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η επανατοποθέτηση τους στο νέο σας σπίτι.
Τοποθετούμε τα ρούχα σας σε ειδικές χάρτινες ντουλάπες για να μην τσαλακωνονται
Συσκευαζουμε τα υαλικα σας σε άσπρο χαρτί και όπου χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία (καλά σερβίτσια, πιατελες, μικροαντικείμενα κ.λ.π) τα τυλίγουμε δύο φορές με φούσκα για να επιτύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι κούτες και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε είναι ανακυκλώσιμα μιας χρήσης για λόγους υγιεινής και καθαριότητας.

Αποσύνδεση και επανασύνδεση

Αποσύνδεση και επανασύνδεση επίπλων και ηλεκτρικών

Αναλαμβάνουμε το ξεμονταρισμα και το μονταρισμα σε ντουλάπες, σύνθετα, κρεβάτια, βιβλιοθήκες,επιπλοσυνθεσεις κ.τ.λ Επίσης αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση και την επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας (κουζίνα, πλυντήριο, φωτιστικά, κλιματιστικά κ.τ.λ.).
Σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας που διαθέτει το προσωπικό μας μπορούμε να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ότι έχει σχέση να κάνει με το ξεμονταρισμα και το μονταρισμα των επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών σας.

Αποθήκευση οικοσκευών

Αποθήκευση-φύλαξη οικοσκευών-εμπορευμάτων

Σεβόμαστε την ανάγκη των πελατών μας να αποθηκεύσουν την οικοσκευή τους και τα εμπορεύματά τους σ΄ έναν ασφαλή χώρο. Η αποθήκη μας βρίσκεται στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης. Το κτίριο είναι καινούργιο, υπερυψωμένο και καλύπτει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Mια επίσκεψη θα σας πείσει.

Εχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε την οικοσκευή σας ή τα εμπορεύματά σας για όσο χρονικό διάστημα το επιθυμείτε, από λίγες ημέρες μέχρι και χρόνια.

Επίσης σας δίνουμε τη δυνατότητα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της αποθήκευσης, να επισκέπτεστε την αποθήκη (κατόπιν συνεννοήσεως) για να επιβλέπετε τα πράγματά σας ή και ακόμα να προσθέτετε ή να αφαιρείτε κάποιο αντικείμενο.
     
Ασφάλεια: Καλύπτουμε με ασφάλεια την οικοσκευή σας ή τα εμπορεύματά σας για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν στην αποθήκη μας.

Τιμές: Οι χρεώσεις για αποθήκευση – φύλαξη οικοσκευών, εμπορευμάτων κυμαίνονται από τον όγκο των πραγμάτων που αποθηκεύονται και από το χρονικό διάστημα που παραμένουν στην αποθήκη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Συνδυασμοί μετακομίσεων

Συνδιασμοί μετακομίσεων (ομαδικές φορτώσεις) σε όλη την Ελλάδα γρήγορα και οικονομικά. Σεβόμαστε την επιθυμία των πελατών μας για ασφαλείς και οικονομικές μετακινήσεις, γι΄αυτο και επιλέγουμε συνειδητά και όπου αυτό μας επιτρέπεται τις ομαδικές φορτώσεις.Οι ομαδικές φορτώσεις είναι εφικτές σε όλες τις κατηγορίες πολιτών π.χ. στρατιωτικούς, φοιτητές, δημοσίους υπαλλήλους κ.τ.λ

Μεταφορές Πιάνων

Η μεταφορά του πιάνου είτε πρόκειται για μια μετακόμιση είτε για μια απλή μεταφορά είναι μια διαδικασία επίπονη και ταυτόχρονα επικίνδυνη.
– Επίπονη γιατί είναι βαρύ και ογκώδες αντικείμενο και προκαλεί πονοκέφαλο. Που θα μπει; Πως θα το μεταφέρουμε; Πρέπει να το κουρδισουμε πριν ή μετά την μεταφορά;
– Επικίνδυνη τόσο για το προσωπικό όσο και για την ακεραιότητα του μουσικού οργάνου. Διότι το βάρος ενός πιάνου  κυμαίνεται από 200 έως 500 κιλά και αν η μεταφορά του δεν γίνει από έμπειρα χέρια κινδυνεύει να γίνει μετατόπιση του βάρους του προκαλώντας ζημιά τόσο στο ίδιο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.
Για αυτούς τους λόγους καλό θα είναι να επιλέξετε μια εταιρία που κάνει συχνά μεταφορές πιάνου όπως είναι και η δίκη μάς.
– Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία, έμπειρο προσωπικό και τα κατάλληλα μηχανήματα για την ασφαλή μεταφορά του.

Ανυψωτική μετακόμιση

Διαθέτουμε 2 ανυψωτικά μηχανήματα που φτάνουν έως και 31 μετρά (9 ορόφους)

Διαθέτουμε 2 ανυψωτικά μηχανήματα που φτάνουν έως και 31 μετρά (9 ορόφους) με μεγίστη ανυψωτική ικανότητα 300 κιλά. Τα ανυψωτικά μηχανήματα μας, ελέγχονται και συντηρούνται από κατάλληλους τεχνικούς σε τακτά χρονικά διαστήματα και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζεται (EYROCERT- ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ) έτσι ώστε να πραγματοποιούν με ασφάλεια την ανύψωση των αντικειμένων σας!
Τα ανυψωτικά μηχανήματα τα χειρίζονται έμπειροι, εκπαιδευμένοι οδηγοί χειριστές που διαθέτουν όλες εκείνες τις γνώσεις, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μία ασφαλή ανύψωση, χωρίς φθορές,της οικοσκευή σας και της ακίνητης περιουσίας σας! 
Επίσης τα ανυψωτικά μας τα ενοικιάζουμε με την ώρα και τα διαθέτουμε, εκτός από μετακομίσεις και για άλλες εργασίες, όπως μπάζα, δομικά υλικά, κουφώματα, κλάδεμα δένδρων, επισκευές υδρορροών κ.τ.λ
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή ενοικίασης των ανυψωτικων μηχανημάτων 

Συνεργάτες

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο συνεργατών στους περισσότερους νομούς της χώρας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Θα χρειαστείτε μετακόμιση;  Ανυψωτικό μηχάνημα;  Εργάτες;  Συσκευασία – αμπαλάζ;  σε πόλεις όπως:

Αθήνα, Άρτα, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Ιωάννινα, Καβάλα , Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κόρινθο, Κρήτη (Ηράκλειο – Χανιά), Λάρισα, Πάτρα, Χαλκίδα κ.λ.π.

Με το οργανωμένο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σ΄ αυτές τις πόλεις που προαναφέραμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε !

Μεταφορές στην Ευρώπη

Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν μετακομίσεις και μεταφορές στην Ευρώπη